Proiecte ElnaTrading

Recipienti etansi

Vizualizare proiect

Proiect complet de transport, descarcare si asamblare a unor recipienti etansi pentru sectorul energetic.

Transport recipient

Vizualizare proiect

Transportul unui recipient destinat industriei cimentului, pe un semitrailer de tip “mega”, extensibil.

Automacara 87t

Vizualizare proiect

Incarcarea si transportul unei automacarale cu contragreutatile montate, 54t, pe ruta Romania – Polonia, convoiul, avand in total greutatea de 87 de tone.


Dragalina 44t

Vizualizare proiect

Transport realizat pentru expozitia anuala de la targul Romexpo, Bucuresti, al unei dragline de 44 tone.

Echipamente asamblate

Vizualizare proiect

Echipamente asamblate si subansamble, destinate sectorului energetic verde, incarcate si transportate pe un semitrailer de tip “jumbo”.

Pilon 23t/m

Vizualizare proiect

Parte a unui pilon montant, destinat sectorului energetic verde, in cazul de fata greutatea si lungimea stalpului fiind asemanatoare: 23t/m.


Recipient voluminos

Vizualizare proiect

Recipient usor si voluminos cu sensibilitate ridicata la mediul atmosferic umed, transportat pe o platforma de tip “megatrailer”.

Moara de vant

Vizualizare proiect

O imagine face cat o mie de cuvinte! Proiect complet de incarcare, transport, descarcare si asezare pe pozitie, a montantului de sustinere a unei “mori de vant”.

Dumper 23t

Vizualizare proiect

Transportul optimizat cu o platforma low-bed (gondola), al unui Dumper, 23t, pentru cariera de piatra.


Elice 41t

Vizualizare proiect

Transportul unei elice asamblate, pentru un santier naval, impreuna cu arborele sau, in greutate de 41t.

Excavator 31t

Vizualizare proiect

Transportul unui excavator, 31t, pe un trailer cu 4 axe, de tip Nooteboom, dotat cu rampe hidraulice.

Utilaj agricol

Vizualizare proiect

Utilaj agricol impreuna cu accesoriile lui. Datorita inaltimii utilajului si a modului de incarcare a accesoriilor insotitoare, transportul se efectueaza cu platforma tip low-bed.


Motor electric 90t

Vizualizare proiect

Proiect complet, realizat de Elna Trading, de incarcare, transport multimodal (combinat), descarcare, asezare pe pozitie a unui motor electric de mari dimensiuni, L:28m x l:7,0m x G:90t, destinat centralei atomo-electrice Cernavoda.

Stalp eolian

Vizualizare proiect

Transportul unei “lungimi”. Centrul montant al unui stalp de sustinere eolian, pozitionat pe un megatrailer dublu extensibil.

Rezervor 28.2t

Vizualizare proiect

Rezervor pentru sedimentare hidrocarburi, folosit in industria extractiva a titeiului. Dimensiuni: L12m x l3.2m x G28.2t


Tehnica militara

Vizualizare proiect

Transport tehnica militara.

Condensator cupru 117t

Vizualizare proiect

Convoi exceptional al unui condensator de cupru folosit in industria cimentului, de 117 tone, 7.0 metri latime si transbordarea lui pe barja in portul Giurgiu.

Vehicul militar 46t

Vizualizare proiect

Transport rutier de exceptie al unui vehicul militar, 46 tone si 3.20 metri latime.


Competenta combinata cu experienta ne da posibilitatea sa oferim astazi clientilor nostri solutii de transport rutier, croite pe masura doleantelor acestora.

De la “banalele” autoutilitare de 3.5t, 12mc, la camioane cu prelate cu volum cuprins intre 80 – 100mc, 22t, astazi, putem asigura livrari si proiecte complete de transport, pentru diverse sectoare industriale, pentru producerea de energie verde, transporturi militare si nu in ultimul rand transporturi de utilaje agricole si de constructii, cu platforme speciale, de tip Goldhofer, Nooteboom, sau Faymonville pana la 80t greutate. Pentru acestea din urma, avem o unitate specializata in asamblari, demontari si miscari pe orizontala. Aceasta diviziune este implicata in proiecte care la prima vedere par imposibil de realizat. Putem instala, incarca , transborda, sau descarca, diverse utilaje, rezervoare, transformatoare in locuri greu accesibile, in hale, unde nu se poate instala o macara.

Solicitati o oferta